eeee yapmazlarsa bende kendi body-kiti'mi kendim yaparım arkadaş deyip sanat yaptım![]()
Uploaded with ImageShack.us
eeee yapmazlarsa bende kendi body-kiti'mi kendim yaparım arkadaş deyip sanat yaptım![]()
güzel ollmuş gerçektençok fazla aşağıda değil mi?
İnsanların düşüncelerini değiştiremem, ama insanların düşündükleride gerçekleri değiştirmez
kardeşim pc la mı yaptın bunu?
Cihan hocam bunun arkadan görünüşünü de yapıp, direk bana yolluyorsun. Bende TRCitroen - Cigo logosuyla yayınlıyorum. Çok başarılı, binlerce kişiye ulaşacak bir çalışma. Ulaşmışken sitenin reklamı olsun di miAyrıca boş zamanlarında bizler için diğer citroen modellerinide modifiyelersen süper olur. Saygılar, selamlar.
Her üye siteye yazdıklarından kendisi sorumludur. TRCitroen.com, üyelerin ve ziyaretçilerin siteye gönderdikleri yorumlardan sorumlu tutulamaz ve sitede yer alan içeriğin doğruluğunu ve güncelliğini garanti etmez. Forum kurallarını olabildiğince kısa tuttuk. Lütfen göz ardı etmeyelim, okuyalım.
Rize, Trabzon, Artvin, Gümüşhane, Bayburt ve Giresun illerinde ikamet eden üyelerimizi Doğu Karadeniz grubumuza bekleriz.
hoşunuza gittiğine sevindim.evet photoshop ile yapılmış bi çalışma. hemen arkasıyla uğraşmaya başlıyorum
boş zamanlarımda hobi olarak eskiden yapıyodum şimdi gaza getirdiniz beni abartı olmasa da elimden geldiğince yapıp eklerim siteye..teşekkürler
![]()
cihan kardes bir ds3 gri bordo olana benımkınden ona turuncu tavan ve yan ayna turuncu yapabılırmısın? jantlar aynı kalıcak sekılde ama.
GOLF 6 R design - K&N Air Filter - Custom Paşa Tuning chip - Emil Custom exhaust. - Emil DownPipe = 161 hp = 0-100km (7.9 sn )
gerçekten güzel olmuş, defalarca baktım photoş mu gerçek mi diye![]()
İnsanların düşüncelerini değiştiremem, ama insanların düşündükleride gerçekleri değiştirmez
Arkadaşlar kuru kuru güzel oldu demek olmuyor, Cihan'ı dahada gaza getirmek için ilk mesajını beğenelim![]()
Her üye siteye yazdıklarından kendisi sorumludur. TRCitroen.com, üyelerin ve ziyaretçilerin siteye gönderdikleri yorumlardan sorumlu tutulamaz ve sitede yer alan içeriğin doğruluğunu ve güncelliğini garanti etmez. Forum kurallarını olabildiğince kısa tuttuk. Lütfen göz ardı etmeyelim, okuyalım.
Rize, Trabzon, Artvin, Gümüşhane, Bayburt ve Giresun illerinde ikamet eden üyelerimizi Doğu Karadeniz grubumuza bekleriz.
yapabildiğime arkasınıda bozdumpatcute snn olayıda halledip bu sayfaya koyarım
istekler olursa boş vakitlerimde uğraşırım beni izlemeye devam edin![]()
tesekkur ederim![]()
GOLF 6 R design - K&N Air Filter - Custom Paşa Tuning chip - Emil Custom exhaust. - Emil DownPipe = 161 hp = 0-100km (7.9 sn )
şimdi benim astra'ya da bişeyler yapmanı istiycemde çok mu istemiş olurum![]()
Cigo, resimlerin bir tarafına imzanı at, anonim olarak atma nete. Astra'ya falan bulaşma kardaşPopüler Citroen modellerini modifiyele. Misal DS4 olabilir.
yolumda bir taş sezdimGookhan Nickli Üyeden Alıntı
![]()